20 de desembre del 2013

El planeta de la por


No fa gaire temps, uns nens es van trobar una màquina del temps, però aquella màquina del temps no era una màquina del temps qualsevol: era una màquina del temps de la por!
Els nens, per curiositat, van entrar a la màquina. Tot seguit, la màquina els va portar al planeta de la por! (el planeta Terra però de por). Primer van anar a parar al Big Bang de por, l’origen del planeta de la por.
Quan van arribar al Big Bang, van veure com es formaven zombis, fantasmes, monstres, vampirs, bruixes, bruixots... Tenien tanta por que no gosaven a cridar.
A continuació la màquina els va transportar a l’Imperi Romà de la por, al temps de Neró. Els nens van contemplar l’incendi de Roma provocat pel mateix Neró, les flames cremaven com l’olla del dimoni! Els nens estaven molt espantats, tant que es pensaven que tot estava perdut, es van trobar la màquina i van anar a una altra època.
Van anar al Renaixement de la por. Es van trobar a Miquelangelo, Rafael, Donatelo i Leonardo (els artistes, no les tortugues ninja). Els volien tirar marbre damunt i convertir-los en estàtues però per sort un dels nens tenia un súper ventilador i els va tornar el marbre contra ells i els artirstes van acabar convertits en estàtues de marbre. Després la màquina els va fer tornar al seu temps i a la Terra normal i corrent.
Va ser un dia terrorífic!


Joan Alegría
Escola Xerta


*Conte premiat en la categoria primària en el IV Concurs de microrelats de terror 2013, organitzat per la biblioteca amb el suport dels departaments de Català, Castellà i Llengües estrangeres de l'Institut Cristòfol Despuig.